.

3 martie 2010

S-a deschis primul hotel pentru gaini

Cunoscutul om de afaceri Dorin Cocos a decis sa-si extinda aria investionala si dupa ce a achizitionat localul “doi cocosi” l-a transformat in hotel pentru gaini. Hotelul a fost deja categorisit de catre Directia Generala de Autorizare si Control a Autoritatii Nationale pentru Turism cu gradatia 7 oua - cea mai inalta, iar hotel a primit distinctia “cuibarul de aur” pentru excelenta in calitatea serviciilor.
Pe langa micul dejun inclus, gainile gazate pardon cazate aici primesc gratuit un cocos dotat cu vibrator precum si un masaj fapt ce a dus automat la necesitatea deschiderii unei fabrici de perne. La demisol hotelul are propria crescatorie de rame.
Se pare ca dna Udrea activeaza k kmerista caci altcumva nu se explica cum de primul oaspete al hotelului a fost gaina preferata a presedintelui Norvegiei.
Se asteapta vizite de la gainile grupului Beatles dar si un stol de gaini pedeliste din parlament. Pentru gaina din Evenimentul Zilei care a nascut pui vii este rezervat pe viata apartamentul VIP dotat cu un aparat de alaptat pui (cu fise).
Hotelul organizeaza si petreceri private care de obicei se finalizeaza in delicioase supe de taitei precum si in piept de pui la gratar. Condoleante familiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu