.

2 martie 2010

Din 2012 horoscopul devine proba olimpica

Ca urmare a unei solicitari oficiale catre Comitetul Olimpic, solicitare facuta de asociatia horoscopistilor profesionisti dar cu libera practica din Romania ( AHPDLPR ), acesta a aprobat ca incepand cu Jocurile olimpice de la Londra din 2012 horoscopul sa devina proba olimpica atat individual cat si pe echipe. Este pentru prima data cand CO introducere o noua proba olimpica la propunerea Romaniei.
Federatia Romana de Horoscop ( FRO – hasul e mut ) a demarat deja organizarea unui campionat intern de horoscop pentru a putea crea cadrul competitional propice promovarii unor valori olimpice.
Dupa toate aparentele FRO il va numi pe Mircea Geoana antrenor al lotului olimpic roman de horoscop, la insistentele cumnatului sau dl Costea, Eximbank fiind principalul sponsor al echipei.
Din lot vor face parte dl Mugur Isarescu in zodia leului, dl Vasilescu in zodia “ dumnezeu sa ne ajute” dar si Mircea Badea ca si peste si Nikita in zodia printesei feciorelnice. Dl Traian Basescu la zodia timona-marinar-tatuaj-cu-ancora nu a fost convocat la lot.
E inutil sa precizam ca echipamentul nationalei va fi violet si ziua saptamanala de antrenament va fi joia.
Dl Mircea Geoana a declarat desi nu l-a intrebat nimeni ca exclude orice colaborare cu PDL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu