.

28 martie 2010

Boc corespondent trombon.ro

Boc a incheiat un contract de colaborare cu trombon.ro pentru furnizarea zilnica de stiri din interiorul actului de guvernare. Stirile vor consta in principal in stenograme ale discutiilor din spatelor usilor inchise avand subiecte variate cum ar fi: impartirea ciolanului, a functiilor, acordare de prime si nerestructurarea sectorului bugetar, subiecte care nu pot fi decat de gluma, pardon foarte serioase. Boc a declarat totodata ca va publica si fotografii din cadrul sedintelor de masaj (reciproc) ale membrilor guvernului.

Referitor la aceasta noua masura anticriza a lu' Boc, dl presedinte Traian Basescu a precizat ca viitoarele poze in care dansul maseaza o ministra pe turism sunt trucate.

Click si Can Can au anuntat ca vor actiona in judecata trombon.ro pentru monopol asupra actului de guvernare cu circumstante bocciene.

4 comentarii:

  1. Salut, am amanat #fotbaltweetmeet #Sibiu din cauza conditiilor meteo nefavorabile, o sa revin cu o data ulterioara de desfasurare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, am vizualizat blogul tau si mi s-a parut foarte tare.As dori sa facem schimb de link asta doar daca si tu vrei.Adresa blogului meu este http://blogulufernando.blogspot.com .Daca esti de acord sa facem schimb de link intra pe blog si da un comentariu la orice postare spunandu-mi daca esti sau nu de acord.Daca esti de acord adresa blogului tau va fi adaugata imediat la sectiunea "Link Exchange"

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua,

    As fi interesat de un link-exchange cu blogul dvs. Daca sunteti interesat astept un email pe admin@motruinfo.ro

    Cu respect,
    Ursu Radu

    (Dupa vizualizare as avea rugamintea ca acest comentariu sa fie sters)

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut,

    As fi interesata de un schimb de linkuri. Daca esti de acord trimite un mail la: mihaela.editor@gmail.com

    Te pup,

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere