.

26 februarie 2010

In 2020, Romania se va uni cu Republica Moldova

Ieri domnul Traian Basescu a achizitionat un apartament cu 3 camere in Cahul Republica Moldova cu vedere la Ucraina. Aceasta achizitie face parte dintr-un amplu si abil plan de realizare a unirii tuturor romanilor de pretutindeni, astfel, conform Constitutiei Republicii Moldova cap V art 78 al. 2 Alegerea Presedintelui :"Poate fi ales Presedinte al Republicii Moldova cetateanul cu drept de vot care are 40 de ani impliniti, a locuit sau locuieste permanent pe teritoriul Republicii Moldova nu mai putin de 10 ani si poseda limba de stat".
Deoarece domnul Basescu indeplineste conditia de varsta si limba mai ramane sa locuiasca 10 ani in Republica Moldova dupa care va candida la functia de presedinte al Republicii Moldova si, pe modelul Alexandru Ioan Cuza, va fi concomitent presedintele ambelor tari unirea fiind de facto realizata.
Din surse demne de incredere am aflat ca peste doua treimi din membrii parlamentului moldovean, forul care alege presedintele, l-ar vota pe domnul Traian Basescu pentru functia de presedinte al Moldovei.
Totodata departamentul Referendumuri din cadrul Guvernului Romaniei a avansat ca fiind foarte posibila organizarea in 2011 a unui referendum pentru modificarea Constitutiei Romaniei, astfel incat numarul maxim de mandate ale unui presedinte sa fie de 4 a cate 6 ani. Si stim bine ca Traian Basescu conduce la referendumuri cu 2-0.

Nota de ultima ora: Conform unei informatii inca neconfirmate se pare ca Traian Basescu ar fi achizitionat un apartament la Roma cu vedere spre columna lui Traian. Mentionam ca cca 1 mil de romani traiesc in prezent in Italia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu