.

28 februarie 2010

A fost adusa la suprafata epava Titanicului ( precum si a icebergului care l-a scufundat )

Prin tehnici de meditatie levitationala un grup de delfini impaiati de la Muzeul Antipa din Bucuresti a reusit sa aduca la suprafata epava Titanicului scufundata in Atlantic in 1912. Epava, care este in prezent expusa pe holurile muzeului, s-a pastrat destul de bine fiind usor afectata de trecerea timpului sau de filmarile lui James Cameron din 1997. Un de grup de cercetatori demisionari din PSD, duc o munca plina de abnegatie pentru reconditionarea navei si punerea ei pe linia de plutire. Intr-una din incaperile de sub puntea principala a fost descoperit corpul bine conservat a lui Leonardo di Caprio. El va fi returnat familiei de indata ce-si va rezolva problema cu pasaportul expirat. Kate Winslet a fost gasita pictata intr-un tablou.
Tehnicile de meditatie levitationala au mai fost folosite si cu ocazia ridicarii preturilor pe piata imobiliara si a accizelor dar de data acesta au intrecut asteptarile.
Unii cercetatori estimeaza ca aceste tehnici vor putea fi folosite in viitorul indepartat si pentru ridicarea nivelui de inteligenta al politicienilor. Altii sunt mai rezervati in privinta acestui aspect mentionand ca pentru ca ceva sa poata fi ridicat prin aceasta metoda ar trebui sa aiba o minima greutate.
Cat priveste icebergul gasit scufundat langa corpul epavei inca nu este sigur daca este chiar cel care a produs catastrofa sau este doar o bucata mare de gheata produsa de masina de gheata Whirlpool Ice Cube Makers AGH 327 care a ramas in mod misterios in functiune langa epava. Cercetarile continua ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu