.

28 februarie 2010

A fost adusa la suprafata epava Titanicului ( precum si a icebergului care l-a scufundat )

Prin tehnici de meditatie levitationala un grup de delfini impaiati de la Muzeul Antipa din Bucuresti a reusit sa aduca la suprafata epava Titanicului scufundata in Atlantic in 1912. Epava, care este in prezent expusa pe holurile muzeului, s-a pastrat destul de bine fiind usor afectata de trecerea timpului sau de filmarile lui James Cameron din 1997. Un de grup de cercetatori demisionari din PSD, duc o munca plina de abnegatie pentru reconditionarea navei si punerea ei pe linia de plutire. Intr-una din incaperile de sub puntea principala a fost descoperit corpul bine conservat a lui Leonardo di Caprio. El va fi returnat familiei de indata ce-si va rezolva problema cu pasaportul expirat. Kate Winslet a fost gasita pictata intr-un tablou.
Tehnicile de meditatie levitationala au mai fost folosite si cu ocazia ridicarii preturilor pe piata imobiliara si a accizelor dar de data acesta au intrecut asteptarile.
Unii cercetatori estimeaza ca aceste tehnici vor putea fi folosite in viitorul indepartat si pentru ridicarea nivelui de inteligenta al politicienilor. Altii sunt mai rezervati in privinta acestui aspect mentionand ca pentru ca ceva sa poata fi ridicat prin aceasta metoda ar trebui sa aiba o minima greutate.
Cat priveste icebergul gasit scufundat langa corpul epavei inca nu este sigur daca este chiar cel care a produs catastrofa sau este doar o bucata mare de gheata produsa de masina de gheata Whirlpool Ice Cube Makers AGH 327 care a ramas in mod misterios in functiune langa epava. Cercetarile continua ...

Dacia recheama 3.5 milioane de masini pentru probleme la oglinda retrovizoare

Concernul francezo-valah Dacia, a decis sa recheme in service-uri peste 3.5 milioane de masini ( adica toata productia din istoria firmei ) in urma mai multor reclamatii venite din partea unor posesori de dacii care au sustinut ca in oglinda lor retrovizoare scrisul se vede invers! Reclamantii s-au constituit intro asociatie care a pichetat intrarea in firma a conducerii pana cand aceasta a decis sa aplece capul la aceste solicitari aiuristice. Expertii Dacia au studiat oglinzi retrovizoare in laboratorul de cofetarie al Uzinelor Dacia si au constatat ca cuvantul AITILOP se vede, in oricare dintre oglinzile retrovizoare folosite in experiment, scris invers: POLITIA, fapt ce confirma reclamatiile. Ca solutie s-a decis ca la fiecare oglinda retrovizoare sa se atarne un mic nboc din plus importat din Congo si care sa distraga atentia de la privitul in oglinda retrovizoare in felul acesta scrisul nu se va mai vedea invers. Solutia a fost salutata cu urale de catre membrii asociatiei: Nboc !...Nboc ! …Nboc !
Nota redactiei: Daciile deja predate la Remat prin programul Rabla vor fi aduse in service-uri pe platforme. Fostii proprietari trebuie sa se prezinte maine dimineata la Guvern, la usa dlui Nboc, pentru a primi numere de ordine la transportul pe platforma. Femeile vor primi doua numere.

Monica Columbeanu se casatoreste in secret cu Mircea Badea

La numai cateva zile de la pronuntarea divortului de Irinel Columbeanu, cunoscuta vedeta din toate pozitiile dar mai ales de LaBe unu Teve, Monica Columbeanu, a anuntat pe o plaja din Osezaki Shizuoka, Japonia ca se va casatori de 1 aprilie cu barbatul visurilor lui Carmen Bruma respectiv Mircea Badea.
“uitati-va la el cat este de dragut” s-a pisicit toata in fata reporterilor de la Kn-Kn precum si in fata a trei meduze naufragiate, viitoarea dna Badea. Contactata telefonic de aceeasi reporter geniali de la Kn-Kn, dra Carmen Bruma a dat reject de la butonul rosu, apelurilor pentru confirmarea sau infirmarea stirii.
Intrebat care este pozitia sa fata de toata treaba asta, dl Mircea Badea a facut spagatul pe doua scaune.
Se pare ca nasi vor fi Maria si Traian Basescu care au anuntat deja ca vor face cadou de nunta un post de televiziune. Gurile rele spun ca este vorba chiar despre Antena 3.

27 februarie 2010

Urina de yoghin, antidot natural pentru AH1N1

Intrigati de faptul ca in nici unul din cazurile de gripa porcina din lume, nu a fost implicat vreun yoghin, un grup de cercetatori de la institutul Laru-Bivolaru din Gotebork, Suedia a demarat un set de cercetari privind specificul acestei categorii de populatie. Descoperirea uimitoare a avut loc odata cu analiza urinii acestora care contine un antibiotic natural extrem de eficace in cazul unei grupe largi de virusi inclusiv AH1N1. Guvernul suedez a luat imediat masuri pentru crearea conditiilor propice yoghinilor pentru producerea unor cantitati cat mai mari de urina in vedere asigurari consumului national dar si in vederea exportului. Astfel acestora li se asigura 5 litri de apa pe zi in pozitia lotus precum si montarea unor pompe de colectare. Se estimeaza obtinerea unei productii de 5000 de hectolitri la hectarul de yoghini.

Update: parlmentul suedez a adoptat intro sedinta de urgenta o lege care interzice urinoterapia la yoghini si impune confiscarea tuturor catitatilor de urina aflate in posesia acestora, inclusiv a celor din vezica, urina fiind declarata “substanta de interes national”. Vom revenii cu detalii …

A fost descoperita bere pe luna!

Ultima misiune NASA “odiseea spatiala 4” cu un echipaj format din 4 persoane: Isaac Asimov(Rusia), Dimitar Ivanov Berbatov (Manchester), Richard Dean Anderson (Stargate) si Arthur C. Clarcke (USA) a realizat a 69a aselenizare din istoria omenirii, prilej cu care a testat noul rover lunar Duster de la Dacia. Intre functionalitatile roverului este si aceea de a fora puturi de mare adancime. Cu ocazia forarilor efectuate a fost descoperita o panza freatica de bere. “ it’s probably the best beer in the universe!” a declarat entuziasmat Berbatov printre sughituri si ragaieli.
Criticii misiunii sunt de parere ca este doar o ramasita de bere de la ultima reclama filmata acolo.

la 1 martie BNR introduce in circulatie bancnota de 1000 de euro

In cadrul planului cincinal privind trecerea la euro pana in 2015, BCE a aprobat ca BNR sa lanseze experimental in circulatie bancnota de 1000 de euro cu chipul sotiei lui Mugur Isarescu. Lansarea va fi insotita si de un concert al formatiei Fara Zahar deoarece si bancnota de 1000 de euro este sugar free. Evenimentele vor avea loc pe stadionul Ghencea in prezenta dl George Becali ( pentru prieteni Gigi ). Dealtfel pe verso-ul bancnotei va fi reprezentat palatul Becali considerat cel mai reprezentativ monument national. Semnatura casierului va fi realizata de artistul plastic Bogdan Olteanu. Lansarea va fi binecuvantata de inalt prea sfintia sa nepermis de fericitul Teoctist, care a declarat ca a depus deja o motiune de cenzura la adresa expresiei " banul e ochiul dracului ". Valoarea bancnotei este inclusiv TVA

26 februarie 2010

s-a inventat supozitorul pentru marirea temporara a penisului

Compania farmaceutica Pfizer a anuntat recent ca a finalizat un indelungat si costisitor proces de cercetare in vederea rezolvarii unor probeleme ce tin de sexualitatea masculina. Astfel US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat prospectului primului supozitor pentru marirea temporara penisului. Se administreaza simplu, prin rect, cu cca 30 de minute inainte de inceputul actiunii si nu are nici un efect secundar. Acest produs probabil ca va duce la scoaterea din circulatie a celebrei Viagra deoarece combina in mod fericit efectul erectil al acesteia cu dorinta de a avea un obiect pe placul cuplului ... Supozitorul minune se va pune in circulatie in trei dimeniuni 1, 2 si 3 cm, fiecare centrimetru ducand la o marire e penisului cu 10 cm. Subiectii care l-au incercat pana acum s-au declarat foarte multumiti avand totusi o singura obiectie: efectul supozitorului este de cca 2 ore ceea ce se pare ca este mult mai mult decat timpul mediu necesar de functionare. Compania Pfizer a anuntat ca a inceput deja cercetarile pentru crearea unui supozitor cu timer si telecomanda.

In 2020, Romania se va uni cu Republica Moldova

Ieri domnul Traian Basescu a achizitionat un apartament cu 3 camere in Cahul Republica Moldova cu vedere la Ucraina. Aceasta achizitie face parte dintr-un amplu si abil plan de realizare a unirii tuturor romanilor de pretutindeni, astfel, conform Constitutiei Republicii Moldova cap V art 78 al. 2 Alegerea Presedintelui :"Poate fi ales Presedinte al Republicii Moldova cetateanul cu drept de vot care are 40 de ani impliniti, a locuit sau locuieste permanent pe teritoriul Republicii Moldova nu mai putin de 10 ani si poseda limba de stat".
Deoarece domnul Basescu indeplineste conditia de varsta si limba mai ramane sa locuiasca 10 ani in Republica Moldova dupa care va candida la functia de presedinte al Republicii Moldova si, pe modelul Alexandru Ioan Cuza, va fi concomitent presedintele ambelor tari unirea fiind de facto realizata.
Din surse demne de incredere am aflat ca peste doua treimi din membrii parlamentului moldovean, forul care alege presedintele, l-ar vota pe domnul Traian Basescu pentru functia de presedinte al Moldovei.
Totodata departamentul Referendumuri din cadrul Guvernului Romaniei a avansat ca fiind foarte posibila organizarea in 2011 a unui referendum pentru modificarea Constitutiei Romaniei, astfel incat numarul maxim de mandate ale unui presedinte sa fie de 4 a cate 6 ani. Si stim bine ca Traian Basescu conduce la referendumuri cu 2-0.

Nota de ultima ora: Conform unei informatii inca neconfirmate se pare ca Traian Basescu ar fi achizitionat un apartament la Roma cu vedere spre columna lui Traian. Mentionam ca cca 1 mil de romani traiesc in prezent in Italia.

o categorie noua

deoarece e plina mass media de stiri idioate la care toti prostii pun botu', in semn de protest o sa schimb profilul blogului si de acum o sa public stiri absolut idioate si complet inventate dar care in ochii multora ar putea parea adevarate

1 februarie 2010

Seful ANM, chemat la Parlament pentru a da explicatii privind prognoza meteo eronata pe luna ianuarie

omu' raspunde: Nimeni nu poate da prognoze pe mai mult de zece zile
sursa

intrebarea mea e simpla: cat de prost sa fi sa faci asta ? ...
stiu ca oamenii politici sunt un amestec letal de prostie si nesimtire ... dar e neplacut sa constati asta zilnic.